PARTIZAN JE KORAK DALJE! Novo pojačanje crno-belih: Upoznat sam sa istorijom, pričaću na terenu (FOTO)

Autor:

Sport

27.08.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista je došao iz Turske gde je delio svlačionicu sa Fusenijem Dijabateom koji je takođe u letnjem prelaznom roku došao u Humsku.

PARTIZAN JE KORAK DALJE! Novo pojačanje crno-belih: Upoznat sam sa istorijom, pričaću na terenu (FOTO)

Foto: FK Partizan

Hamidu Traore

Novi vezni fudbaler Partizana Hamidu Traore (25) izjavio je za klupski sajt crno-belih da je dolaskom u Humsku napravio korak dalje u karijeri, čiji je najveći deo proveo u Turskoj.

- Srećan sam što sam ovde, jer je Partizan veliki klub. Kada sam saznao za ponudu, otišao sam da pričam sa menadžerom i rekao sam mu: "Slušaj, ovo je za mene savršena prilika da unapredim svoju karijeru i da odem korak dalje. Razumeo me je i onda smo našli opciju koja je zadovoljila obe strane - rekao je Traore za zvanični sajt FK Partizan.

Republika

Foto: FK Partizan

Hamidu Traore

Fudbaler iz Malija istakao je da se u Beogradu već oseća kao kod kuće.


- Ja se već ovde osećam kao kod kuće, tako da ne mogu da govorim o tom periodu adaptacije. Ovde se osećam sjajno. Došao sam da se nadograđujem. Ne volim da o sebi pričam hvalospeve unapred, mislim da će navijači sve videti na terenu.
Republika

Foto: FK Partizan

Hamidu Traore

Afrikanac je stigao je iz turskog Giresuna, gde je igrao sa Fusenijem Dijabateom, sa kojim je razgovarao pre dolaska u Srbiju.


- Ali ne samo sa njim, mnogo sam pričao sa Laminom Dijarom i Mitrom. Puno su mi govorili o istoriji kluba i njegovom značaju tako da sam, sa te strane, upoznat sa tradicijom i važnosti i večitog derbija koji predstoji.
Republika

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate

Partizan će u grupnoj fazi Lige konferencija igrati protiv Nice, Kelna i Slovačkog, a Traore veruje u prolaz u nokaut fazu.

- Grupa nije ni malo laka, ali sam siguran da možemo dalje. Mislim da je najvažnije startovati dobro - zaključio je Traore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading