Šta se to dešavalo protiv Makabija? Igrači Zvezde VIKALI jedni na druge! Sve je smrdelo na urin... (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška noć za srpskog šampiona.

Šta se to dešavalo protiv Makabija? Igrači Zvezde VIKALI jedni na druge! Sve je smrdelo na urin... (VIDEO)

Foto: Starsport

Desni bek Makabi Haife Danijel Sundgren, rekao je za izraelke medije da su igrači Crvene zvezde vikali jedni na druge u tunelu na Marakani.

Makabi je u revanšu odigrao 2:2 sa srpskim šampionom i izborio plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Upravo je Sundgren bio strelac prvog gola za Haifu u Beogradu, kada je matirao Borjana sa preko 30 metara daljine.

- Bio sam smiren na početku, ali prvo poluvreme je bilo noćna mora, upali smo u deficit od dva gola. Desilo se da mi je došla lopta, znao sam da je ostalo malo vremena do kraja poluvremena, pa sam odlučio da šutiram iz daljine, što inače ne činim često. Ali, kada udariml loptu, umem da budem opasan. Golman njihov je pogrešio, a istog momenta kada je lopta ušla u mrežu znao sam da sam timu dao novu dozu motivacije.

 

 

- Osetio sam da Zvezda nije u dobrom mentalnom stanju. Njihovi igrači su vikali jedan na drugog u tunelu. Atmosfera je stadionu je bila luda, 55.000 navijača je skakalo i pevalo. Taj tunel do terena je dugačak 60 metara, potpuni je mrak u njemu, smrdi na urin. Bilo je to „bolesno“ iskustvo“- rekao je Sundgren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading