STANKOVIĆ UTUČEN: Trener Crvene zvezde JEDVA smogao snage da govori!

Autor:

Sport

23.08.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu lako.

STANKOVIĆ UTUČEN: Trener Crvene zvezde JEDVA smogao snage da govori!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona nakon što su u revanš meču protiv Makabija iz Haife odigrali nerešeno 2:2.

Trener srpskog šampiona Dejan Stanković bio je vidno utučen posle eliminacije iz elitnog takmičenja.

- Teško je i pričati i analizirati, teško je sve palo svima. Do tog nesretnog gola, u prvom poluvrmenu, išlo je onako kako smo zamislili, ali je fudbal nepredvidiv. Jednostavno, svi smo pogrešili i svima nam je krivo i teško. Hvala navijačima što nisu odustali do poslednjeg momenta. Pričali smo da detalji odlučuju ko ide dalje, ovog puta su oni prevagnuli na stranu Makabija. Ostaje nam da igramo naše prvenstvo i Ligu Evrope koja nije malo takmičenje, ali ostaje žal za Ligom šampiona.

Iako se činilo da je Stanković održao govor svojim fudbalerima posle meča, on je to demantovao i pojasnio šta je uradio.

- Išao sam od jednog do drugog da im kažem da ustanu i ne leže na travi. Igraće se fudbal i dalje, svima nam je teško i krivo, ali moramo biti jak. Čeka nas još dosta utakmica i ciljeva pred nama, ali ostaje velika žal zbog ovog rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading