JEDAN GOL ZA TRI BODA: Murinjova Roma se namučila, ali je Englez rešio sve probleme!

Autor:

Sport

22.08.2022

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na jedvite jade.

JEDAN GOL ZA TRI BODA: Murinjova Roma se namučila, ali je Englez rešio sve probleme!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Rome teškom mukom su savladali Kremoneze u Rimu sa 1:0 u okivru 2. kola Serije A.

Ekipa Žozea Murinja posle dva odigrana kola ima šest bodova, dok novajlija u najvišem rangu i dalje nema niti jedan poen.

Roma je u prvom poluvremenu bila nadmoćna, imala je čak 15 šuteva ka golu gostiju, od čega je čak sedam išlo u okvir gola. Ipak, svoje veče imao je rumunski čuvar mreže Jonuc Radu. Veliki problem za velikana iz Rima dogodio se krajem prvog dela igre kada je Zaniolo zbog povrede napustio teren, pa je morao da ga zameni Stefan El Šaravi.

Vučica je nastavila da opsreda gol rivala, velike šanse su propustili El Šaravi i Dibala... Konačno, domaćin je do gola stigao u 65. minutu kada je Kris Smolng na asistenciju Lorenca Pelegrina savladao sjajnog Radua.

Do kraja utakmice Kremoneze je probao da stigne do boda, u nadoknadi je imao veliku šansu za to, ali je udarac Šarla Pikela završio pored desne stative Patrisijevog gola.

Romu u narednom, 3. kolu, očekuje prvi derbi u sezoni i gostovanje Juventusu, dok će Kremoneze prve bodove u društvu najboljih tražiti na svom terenu protiv ekipe Torina.

Poslednji imeč 2. kola na programu je od 20:45, a u njemu se sastaju Juventus i Sampdorija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading