GDE JE NESTAO MILOŠ JOJIĆ? Zeka još uvek BEZ KLUBA! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

22.08.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije napustio je Partizan u tekućem letnjem prelaznom roku kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor.

GDE JE NESTAO MILOŠ JOJIĆ? Zeka još uvek BEZ KLUBA! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Miloš Jojić

Vratio se Miloš Jojić (30) pre dve godine u Partizan, ali je u tekući letnji prelazni rok ušao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor u poslednjeg dana juna.

Nekadašnji reprezentativac Srbije (pet nastupa i jedan pogodak) u drugom mandatu u crno-belom dresu odigrao je 83 utakmice, postigao 11 i namestio 23 gola.

Vezista još uvek nije pronašao novi klub, govorilo se o interesovanju ruskog Sočija, kao i jednom timu iz Saudijske Arabije, ali do podmaklih pregovora nije došlo.

Podsetimo, popularni Zeka je do sada branio boje Teleoptika, Partizana, Borusije Dortmund, Kelna, Istanbul Bašakšehira i Volfsbergera.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Jojić na utakmici Partizana i Fejnorda

Miloš je u prvom mandatu u Humskoj od leta 2012. do sredine januara 2014. godine odigrao 50 utakmica, postigao 11 i namestio deset golova.

Jojić je u karijeri osvojio našu ligu u sezoni 2012/13 i Superkup Nemačke 2014. godine sa Borusijom Dortmund.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading