SAZNAJEMO! Ništa od POVRATKA: Partizan nije ni ZVAO Afrikanca (FOTO)

Autor:

Sport

18.08.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nisu zainteresovani.

SAZNAJEMO! Ništa od POVRATKA: Partizan nije ni ZVAO Afrikanca (FOTO)

Foto: FK Partizan

- Situacija u Partizanu trenutno nije dobra. Klub me je zvao sa predlogom da se vratim, ali moj agent razgovara još sa klubovima iz Španije i Francuske. Duboko u sebi sam svestan da nisam ostavio dovoljno dubok trag na evropskoj sceni - rekao je Maki Banjak (27) za kamerunske medije.

Republika

Foto: Starsport

Maki Banjak u dresu Partizana

Afrički štoper nagovestio je povratak u crno-belo jato posle samo godinu dana u dresu Kairata, ali od kako saznaje portal Republika.rs, od dolaska iz Kazahstana nema ništa.

Prema našim informacijama, čelni ljudi "parnog valjka" nisu kontaktirali klub iz Almatija i trenutno im centralni bek nije u planovima.

Republika

Foto: Starsport

Maki Banjak tokom susreta Partizan - Crvena zvezda

Momak rođen u Juandeu, prestonici svoje zemlje ima ugovor sa žuto-crnima na još godinu dana, a i izlaznu klauzulu od 300.000 evra.

- Postoji mogućnost da odem, a to bih i uradio da je samo do mene, ali imam ugovor na još godinu dana, pa se pita i klub. Imam otkupnu klauzulu u ugovoru, pa je opcija ili da neko toliko plati ili da se nađe neki dogovor sa klubom - objasnio je Kamerunac.

Republika

Foto: Starsport

Maki Banjak

Podsetimo, Maki Banjak je za Partizan odigrao 18 utakmica u svim takmičenjima u sezoni 2020/21, a potom je prošlot leta otišao u Kairat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading