JANIS NIJE NABEĐEN: Srpkinja otkrila kakav je Adetokumbo!

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

18.08.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma je prijatan i druži se sa svima. Vrhunski je košarkaš, ali je prvenstveno dobar čovek, istakla je Todorovićeva, koja je odnedavno u stručnom štabu Grčke.

JANIS NIJE NABEĐEN: Srpkinja otkrila kakav je Adetokumbo!

Foto: Instagram/jelenatodoroviic/Tanjug/AP/Ilustracija

Jelena Todorović i Janis Adetokumbo

Bivša košarkašica Crvene zvezde Jelena Todorović (29), koja je odnedavno u stručnom štabu Grčke, istakla je da je oduševljena NBA zvezdom Janisom Adetokumbom.

Jelena je licencirani trener FIBA i prošle sezone je radila u Australiji s mlađim kategorijama, a poslednjih meseci blisko sarađuje sa selektorom Helena Dimitrisom Itudisom, koji je njen mentor. Ona je tako imala priliku da upozna krilnog igrača Milvokija Janisa Adetokumba, a u razgovoru za Republiku otkrila je da je "grčki čudak" veliki čovek.

- Itudis je moj mentor i zato sam trenutno u timu Grčke. Ovde su me svi lepo prihvatili. Posebno me iznenadio Janis, koji nikada nije potencirao na tome kako je on zvezda. Naprotiv, veoma je prijatan, druži se sa svima i ne izdvaja se. Vrhunski je košarkaš, ali je prvenstveno dobar čovek - objasnila je Jelena.

Reprezentacije Grčke će 25. avgusta (20.00) izaći na megdan Srbiji u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2023. Bivša košarkašica priznaje da joj neće biti lako u Areni.

- Biće to duel dve najbolje reprezentacije. Neće mi biti lako, ali ne smem da dozvolim da me ponesu emocije, ipak sam profesionalac. Moram da priznam da bih volela jednog dana da budem selektor Srbije, ali muškog tima. Nositi grb svoje zemlje je nešto posebno - zaključila je Jelena.

Srbija će posle dve godine imati dva predstavnika u elitnom evropskom takmičenju - Zvezdu i Partizan, a Todorovićeva jedva čeka evroligaški derbi.

- Svima pričam da niko nema navijače kao Zvezda i Partizan i da je derbi u Srbiji stvarno poseban. Biće zanimljivo tokom sezone, očekujem dobre rezultate naših timova - zaključila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading