NAPADNUT DUŠAN TADIĆ U AMSTERDAMU! Kapitena Srbije pljačkaši sačekali ispred kuće, uspeo je jednog da udari (FOTO)

Autor:

Sport

10.08.2022

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napdač Ajaksa je u tuči zaradio lakše povrede ruke i imao je poderanu odeću, a napadačima je pobegao kada je uleteo u jedan od obližnjih restorana.

NAPADNUT DUŠAN TADIĆ U AMSTERDAMU! Kapitena Srbije pljačkaši sačekali ispred kuće, uspeo je jednog da udari (FOTO)

Foto: Starsport

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Haos i stravično! Dušan Tadić (33), kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i Ajaksa bio je na meti razbojnika u Amsterdamu.

Kako piše holandski "De Telegraf", najbolji igrač "kopljanika" ušao je u sukob sa dvojicom pljačkaša iz kojeg je izašao sa blažim povredama.

 

 

Napad se dogodio u noći između 27. i 28. jula kada je momak rođen u Bačkoj Topoli izlazio iz automobila, a napala su ga lica koja su nosila kacige.

Desetka šampiona Holandije primetio je da nešto nije u redu i pokušao je da pobegne, a posle kraćeg koškanja, uspeo je da skine kacigu jednom od njih i udari ga.

 

 

Dušan je u tuči zaradio lakše povrede ruke i imao je poderanu odeću, a napadačima je pobegao kada je uleteo u jedan od obližnjih restorana.

Dvojica razbojnika prekinuli su svoj "udar" i skuterom pobedli u pravcu Koninginevega, a posle nemilog događaja, Ajaks je pojačao svom kapitenu mere obezbeđenja.

 

 

Povodom dešavanja iz noći 27. i 28. jula policija u Amsterdamu je izdala saopštenje.

- Istražno odeljenje policije Južnog Amsterdama vrši obimnu istragu povodom pokušaja pljačke u Van Egenstratu u noći između 27. i 28. jula. Detektivi su razgovarali sa svedocima, i prikupljen je niz dokaza. Smatra se da su osimnjičeni targetirali žtrvu napada i čekali su da se pojavi - objavljeno je iz policije.

Ovo nije prvi put da se Tadić našao na meti razbojnika, a nedugo pre ovog haosa, primetio je nekoliko ljudi sa kacigama koji su mu bili ispred vrata kao dostavljači pice.

On tada nije bio kod kuće, a supruga je osetila da nešto nije u redu i nije im otvorila vrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading