UMESTO "POLJUDA" - HUMSKA! Partizan PRETEKAO Splićane i doveo MONSTRUOZNOG GOLGETERA - Hrvati kukaju i jadikuju na sav glas!

Autor:

Sport

08.08.2022

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski portal sa žaljenjem otkrio kako je Hajduk propustio priliku da dovede napadača koji nemilice trese mreže, a od koga je pritom moglo odlično da se zaradi.

UMESTO "POLJUDA" - HUMSKA! Partizan PRETEKAO Splićane i doveo MONSTRUOZNOG GOLGETERA - Hrvati kukaju i jadikuju na sav glas!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Bivši trener Partizana Savo Milošević leta 2019. godine napravio je nekoliko fenomenalnih poteza koji su u tom momentu vratili "parni valjak" na fudbalsku mapu Evrope. U Humsku su tada dovedena "brutalna" pojačanja poput Bibrasa Natha i Takume Asana, Sejduba Suma je "fudbalski oživeo", ali se kao najbolja investicija ispostavio centarfor Umar Sadik.

Crno-beli su Nigerijca doveli iz Rome, najpre na pozajmicu, ali je posle samo šest meseci otkupljen za sumu od oko 1,7 miliona evra. Ipak, prema pisanju hrvatskog "Indeksa" moglo je da bude drugačije. Sadik se nalazio na meti splitskog Hajduka, na "Poljudu" su zagrizli za asa "vučice", ali je Partizan bio brži i konkretniji, dok je ostalo istorija.

Sadik je postao stranac od koga je jedan srpski klub najviše profitirao, budući da je prodat za pet miliona evra, ali je viceprvak Srbije inkasirao dodatna tri kroz bonuse. Tu nije kraj, s obzirom na to da Partizan ima pravo na 10% od njegove naredne prodaje, a očekuje se da Almerija inkasira basnoslovno obeštećenje, imajući u vidu da je već postigao 41 gol na Pirinejima, uz 19 asistencija.

Sadik je u međuvremenu stekao i status reprezentativca Nigerije, a za Partizan je ukupno odigrao 52 utakmice na kojima se u 23 navrata upisao u listu strelaca.U Humskoj sada sa nestrpljenjem čekaju njegovu prodaju kako bi popunili ispražnjenu klupsku kasu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading