SLETEO S KROVA: Voždovac ostao bez trenera pred meč sa Zvezdom!

Autor:

Sport

08.08.2022

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zmajevi" više nemaju šefa stručnog štaba.

SLETEO S KROVA: Voždovac ostao bez trenera pred meč sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Nebojša Jandrić

Fudbalski trener Nebojša Jandrić, dosadašnji šef stručnog štaba FK Voždovac, nije više strateg "Zmajeva".

Uprava kluba iz Zaplanjske i 46-godišnji stručnjak su sporazumno raskinuli ugovor i razišli su se u prijateljskim odnosima.

Generalni direktor Voždovca Miloš Mirković poželeo je Jandriću mnogo sreće u nastavku karijere.

- Kao što je svima poznato, Voždovac je klub koji neguje tradiciju razvoja mladih igrača ali i trenera. Stručnjak poput Jandrića činio se kao idealan izbor za nas, ali je ipak došlo do razilaženja kad su određene ideje i principi u pitanju. Obostrano smo osetili momenat krize u igri, iako rezultati to nisu pokazivali. Zahvalni smo mu što je i on prepoznao situaciju i trenutak kada je ekipi potrebno osveženje i promena, te smo zajednički postigli dogovor o prekidu saradnje. U ime kluba i svoje lično ime mu želim mnogo sreće u nastavku karijere - rekao je on i potom se osvrnuo na pitanje novog šefa struke:

- Svaku odluku donosimo taktički, nismo skloni ishitrenim potezima, te ćemo u narednih nekoliko dana pronaći pravo rešenje za poziciju glavnog trenera. Do tada, treninge će voditi pomoćni trener Mihajlo Trajković - zaključio je Mirković.

Voždovac sledećeg vikenda gostuje Crvenoj zvezdi, u okviru šestog kola Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading