EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Kolarov ima novi posao - DOGOVORIO se sa čuvenim italijanskim klubom!

Autor:

Sport

06.08.2022

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar je prošle sezone završio bogatu karijeru u kojoj je osvojio 11 klupskih trofeja, a bio je i kapiten reprezentacije Srbije.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Kolarov ima novi posao - DOGOVORIO se sa čuvenim italijanskim klubom!

Foto: Starsport

Aleksandar Kolarov

Proslavljeni srpski levi bek i nekadašnji kapiten našeg nacionalnog tima Aleksandar Kolarov (36) prošle sezone završio je bogatu karijeru kao fudbaler Intera.

Mnogo se pričalo o tome šta će bivši defanzivac raditi kada je okačio kopačke o klin, a portal Republika.rs donosi vam ekskluzivno saznanje iz Italije.

Naime, as koji je nosio dresove Čukaričkog, OFK Beograda, Lacija, Mančester sitija, Rome i nero-azura u tekućoj sezoni postaće trener, tačnije prvi pomoćnik.

Prema informacijama našeg portala, rođeni Beograđanin asistiraće Danijeleu de Rosiju (39), legendarnom kapitenu "vučice" koji bi u narednim danima trebalo da postane šef stručnog štaba Palerma, povratnika u Seriju B.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danijele de Rosi

Levi bek i vezista upoznali su se tokom perioda na Olimpiku, a zajedno su u dresu Rimljana igrali od leta 2017. do leta 2019. godine.

Srbin i Italijan trenutno borave u Engleskoj, tačnije na stadionu Etihad, gde razgovaraju sa vlasnicima Mančester sitija oko detalja saradnje, pošto je Siti grupa nedavno kupila klub sa Sicilije.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Danijele de Rosi i Aleksandar Kolarov iz dana u Romi

Sve je praktično dogovereno, a još uvek nije poznato da li će De Rosi zbog prvog samostalnog posta napustiti stručni štab reprezentacije Italije.

Podsetimo, Kolarov je u klupskoj karijeri odigrao 580 utakmica i postigao 58 golova, dok je za seniorski nacionalni tim upisao 94 nastupa uz 11 pogodaka.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Kolarov u dresu reprezentacije Srbije sa kapitenskom trakom

Sa druge strane, Danijele je od leta 2001. do leta 2019. odigrao 616 utakmica uz 63 gola, dok se u Boki Juniors jednom radovao na sedam mečeva.

De Rosi upisao je 117 nastupa uz 21 pogodak za "azure", a bio je svetski šampion sa nacionalnom selekcijom 2006. godine u Nemačkoj.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danijele de Rosi u dresu Boke Juniors

Pored toga, Danijele je osvojio tri klupska trofeja, a Aleksandar je bio uspešniji sa 11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading