MAMA kad budem fudbaler IZVUĆI ĆU TE ODAVDE! Talentovani klinac uplakan sanja o uspehu kako bi MAJKU spasio SIROMAŠTVA (VIDEO)

Autor:

Sport

06.08.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča iz Argentine zbog koje bi i kamen zaplakao...

MAMA kad budem fudbaler IZVUĆI ĆU TE ODAVDE! Talentovani klinac uplakan sanja o uspehu kako bi MAJKU spasio SIROMAŠTVA (VIDEO)

Foto: Printskrin: Youtube/Crónica TV

Siromaštvo i bogatstvo, dve reči koje mogu da podele ljude i od njih u budućnosti napravi boljim, ali i gorim ljudima.

Ipak, postoje i oni koji se bore od rođenja u tom mulju siromaštva, obraduju se kada za doručak dobiju dve kriške hleba umesto jedne ili čak polovine na koju su navikli.

To su isti oni koji kupe flašu soka od litar i po ili dva, a onda im to piće traje više dana, jer ne zna kada će imati priliku isto ponovo da popije.

Republika

Foto: pixabay.com

Ilustracija

I ti siromašni, možda je gruba reč, ali ljudi koji se bore otkako ustanu kako bi sebi do kraja dana obezbedili makar te tri korice imaju snove, a sanjaju i oni najmlađi.

Jedna takva priča dolazi nam iz Argentine, gde je lokalna televizija intervjuisala desetogodišnjeg dečaka koji je uplakan rekao "Mama, lad budem bio fudbaler, izvući ću te odavde".

 

 

Dečak na snimku pimpluje, pokazuje talenat, a želi da preko najvažnije sporedne stvari izvuče majku iz siromaštva i pomogne ostaloj deci u komšiluku.

Najgore od svega je što političari i država ne žele da mu pomognu, ali brazilski drugoligaš Sport Resife pokušava da ga kontaktira pošto je dečak pokazivao veštine u njihovom dresu.

Zanimljivo, nešto slično je kao klinac direktno u kameru rekao i legendarni, ali nažalost pokojni Dijego Armando Maradona, a svi znamo kakvu je karijeru imao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 
 
 
 
 

Komentari (1)

Loading
Ceca

06.08.2022 11:14

Duša...