Vojvodina ima IGRAČA MESECA u Superligi (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler "stare dame" postiga je gol u sim pobedama Novosađana ove sezone protiv Napretka (1:0), Mladosti GAT (4:0) i Radničkog iz Kragujevca (2:0).

Vojvodina ima IGRAČA MESECA u Superligi (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaler Vojvodine Veljko Simić (27) proglašen je za igrača meseca u Mozzart Superligi Srbije.

Levokrilni igrač Novosađana postigao je po gol u svim trijumfima "stare dame" ove sezone protiv Napretka (1:0), Mladosti GAT (4:0) i Radničkog iz Kragujevca (2:0).

Nagradu u iznosu od 100.000 dinara, koju kompanija Mozzart kao generalni sponzor Superlige donira najboljem igraču meseca, ofanzivac je usmerio je na račun Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju iz Lazarevca.
Republika

Foto: Starsport

Veljko Simić

- Ovo priznanje mi svakako mnogo znači i predstavlja veliku satisfakciju za dalji rad i dokazivanje. To je lepa individualna nagrada, ali naravno, do nje ne bih došao i ništa mi ne bi značila da je nisu ispratile dobre igre i rezultati naše ekipe. Mi smo pre svega jaki kao kolektiv, koji uvek izbaci nekog pojedinca. Jako sam zadovoljan onim što smo postigli u prva četiri kola, mada mislim da je trebalo da osvojimo svih 12 bodova. No, ni ovako nije loše, pod uslovom da tako i nastavimo, jer u kontinuitetu i ponavljanju uspeha je ključ - izjavio je Simić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading