MALME ISPRED SUPRUGE! Saigrač Veljka Birmančevića propustio sopstveno venčanje zbog debija za švedski klub! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2022

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mohameda Buja Turej slikao se sa ženom unapred, a na ceremoniji ga zastupao brat.

MALME ISPRED SUPRUGE! Saigrač Veljka Birmančevića propustio sopstveno venčanje zbog debija za švedski klub! (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novi napadač fudbalskog kluba Malme Mohamed Buja Turej (27) propustio je sopstveno venčanje kako bi debitovao za švedski tim na utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Didelanža (3:0), preneli su švedski mediji.

Saigrač srpskog fudbalera Veljka Birmančevića otkrio je da ga je na venčanju predstavljao rođeni brat i da je ceremonija obavljena bez njega.


- Moj brat me zastupao na venčanju. Venčali smo se 21. jula u Sijera Leoneu. Ali nisam bio tamo, jer me Malme zamolio da dođem ranije - izjavio je Turej, a preneli švedski mediji.

Afrikanac na društvenim mrežama objavio je slike sa venčanja, a objasnio je da su one nastale ranije.

 

 


- Slikali smo se unapred. Dakle, izgleda kao da sam bio tamo, ali nisam. Na samom venčanju menjao me je brat, dok će supruga živeti ovde sa mnom. Kad je reč o medenom mesecu, prvo moramo da budemo prvaci - rekao je napadač Malmea.

Mohamed Buja Turej ovog leta stigao je u Malme iz kineskog Henana, a na utakmici protiv Didelanža na teren je ušao s klupe i odigrao desetak minuta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading