Dvojka na Partizan je NAJVEĆA na svetu u Mozzart-u!

Autor:

Sport

04.08.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promo koeficijenti i na Olimpijakos i Kluž. Nigde nećete da nađete veće!

Dvojka na Partizan je NAJVEĆA na svetu u Mozzart-u!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Širom Starog kontinenta se igraju ukupno 35 utakmice, a bukmejkeri Mozzarta i za danas su za vas izdvojili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Posle tmurnog starta sezone i poraza u Novom Pazaru, fudbaleri Partizana počinju na Kipru evropsku avanturu, a prvi rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope je AEK iz Larnake (18.00). Mozzart nudi najveću dvojku na svetu na crno-bele. Osim srpskog vicešampiona, promo kvote su i na trijumf Olimpijakosa u Pireju protiv Slovana iz Bratislave i dvojku na rumunsku Kluž protiv beloruskog Šahtjora iz Soligorska.

AEK LARNAKA – PARTIZAN (ČETVRTAK, 18.00), DVOJKA 2,55

Tmurni oblaci nadvili su se iznad Humske ovog leta. Posle očajnog starta u Superligi Srbije i izgubljenih sedam bodova u prva četiri kola, Partizan želi da izađe iz krize u Larnaki protiv AEK-a u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ilija Stolica je ostao na kormilu crno-belih. Kiparski šampionat nije počeo. Žuto-zeleni su poslednji takmičarski meč odigrali pre dva i po meseca, pa je srpski vicešampion u prednosti. AEK je prošlog meseca pobedio samo jednu prijateljsku utakmicu, i to protiv bečkog Rapida (3:2). Odigrao je nerešeno sa Kišvardom, APOEL-om i dva puta sa danskim Midtjilandom. Partizan je prošle sezone igrao u grupnoj fazi Ligi konferencije, a sada bi eliminacijom Kiprana sigurno ponovio prošlosezonski uspeh, ali i imao šansu u plej-ofu protiv ukrajinskog Dnjepra da se izbori za grupnu fazu drugorangiranog takmičenja na tlu Starog kontineta.

OLIMPIJAKOS – SLOVAN BRATISLAVA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,43

Grčki šampion je šokiran prošle nedelje, kada ga je Makabi iz Haife demolirao u Pireju (0:4) i izbacio ga iz borbe za Ligu šampiona. Olimpijakos se sada bori za utešnu Ligu Evrope i ima ulogu favorita protiv Slovana iz Bratislave, koji je u eliminisan u dvomeču drugog kola kvalifikacija za evropsku elitu od mađarskog Ferencvaroša. Pedro Martins je dobio otkaz, a zamenio ga je mladi Španac Karlos Korberan, prošle sezone trener Hadersfilda u Čempionšipu. Prvenstvo Helena još nije počelo, dok je slovački šampionat u punom jeku, što može da bude šansa za tim iz Bratislave za koji igraju srpski internacionalci, nekadašnji maldi reprezentativci naše zemlje, Ivan Šaponjić i Aleksandar Čavrić.

ŠAHTJOR SOLIGORSK – KLUŽ (ČETVRTAK, 19.00), DVOJKA 2,05

Jermenski Pjunik je zagorčao život Klužu na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Rumunski prvak je slabiji nego prethodnih godina, a sada timu iz Transilvanije čeka borba za grupnu fazu nekog od slabijih evropskih takmičenja. Šahtjor iz Soligorska je dvostruki uzastopni prvak Belorusije. Oba tima su imalii dobru uvertiru pred prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencije. Soligorsk je u domaćem prvenstvu dobio Slutsk sa 2:1 i preuzeo je lidersku poziciju, dok je četa Dana Petreskua pobedila na svom terenu Dačiju Mioveni sa 4:2. Istakao se dvostruki strelac, Hrvat Gabrijel Debeljuh.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading