ZVEZDA U TREĆEM ŠEŠIRU? Delije prizivaju VELEOBRT pred žreb za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

04.08.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ovoga puta možda neće biti autsajderi.

ZVEZDA U TREĆEM ŠEŠIRU? Delije prizivaju VELEOBRT pred žreb za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde maestralnom partijom protiv Pjunika najavili su novi plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a prvak Srbije bi ovoga puta mogao da se domogne trećeg šešira!

Da bi se to dogodilo, neophodno je da tri favorita ispadnu iz kvalifikacija, uz prolaz Kopenhagena protiv Trabzona. Reč je o Benfici, Dinamo Zagrebu i Glazgov Rendžersu, a najveće šanse da se to dogodi već u 3. kolu tiču se škotskog giganta. "Policajci" su poraženi od Rojal Uniona u Belgiji rezultatom 2:0 i čeka ih vraški težak posao da nadoknade minus na "Ajbroksu".

Benfika je deklasirala Midtjiland na "Lužu" sa 4:1, ali će u plej-ofu imati mnogo teži izazov sa Dinamo Kijevom ili Šturmom iz Graca (Ukrajinci slavili 1:0 u Lođu). Zagrepčani su slavili u Bugarskoj rezultatom 2:1, ali igrom nikako nisu oduševili, čak naprotiv. Hrvatski predstavnik će imati muke da odbrani 2:1 na "Maksimiru", budući da, osim dva gola na startu susreta sa Ludogorecom, praktično nije stvorio šansu do kraja utakmice.

 

 

Bilo kako bilo, nada "Delija" tinja, a prvak Srbije na putu ka Ligi šampiona, osim Pjuniika moraće da eliminiše i izraelski Makabi Haifu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lako je nama CIGANA

04.08.2022 11:04

TU je Zvezdina VLAST bez nervoze