Ovo mu nije prvi put! Stolica je i ranije sedeo na klupi crno-belih, a Partizan se tada RASPADAO kao SFRJ!

Autor:

Sport

01.08.2022

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde on prođe tu više ni trava ne raste.

Ovo mu nije prvi put! Stolica je i ranije sedeo na klupi crno-belih, a Partizan se tada RASPADAO kao SFRJ!

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Sadašnji trener Partizana Ilija Stolica, uprkos jednom od najgorih početaka sezone u istoriji crno-belih ostaće na klupi "parnog valjka", barem do četvrtka kada se okonča duel Partizana i AEK-a u Larnaki.

Da Stolica ostane na klupi Partizana insistirao je isključivo predsednik kluba Milorad Vučelić. Scena kao u seriji "Bolji život" gde Jataganac i pored toga što celo preduzeće mrzi Stevicu Kurčubića, on ga brani i govori: "Nije Kurčubić kriv".

Republika

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Ovo nije prvi put da Stolica učestvuje u porpasti Partizana, pošto je na početku sezone 2015/2016 bio pomoćnik Zoranu Milinkoviću na klupi crno-belih. Iako je ovaj tandem osvojio titulu sezonu ranije, treba napomenuti i to da su Milinković i Stolica imali veliku bodovnu razliku na proleće koju im je ostavio odlazeći strateg Marko Nikolić. U suprotnom verovatno bi izgubili trku sa Crvenom zvezdom.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Milinković

Došla je na red i naredna sezone, a Stolica je nakon serije loših rezultata Partizana na startu Superlige Srbije i ispadanja od BATE Borisova otišao iz Humske 15. septembra dok je Milinković krenuo istim stopama mesec dana kasnije.

Sada je ponovo tu, ali ovoga puta u rukama ima nož i pogaču i evo na šta Partizan trenutno liči... Pet bodova od mogućih 12 nakon četiri utakmice u domaćem prvenstvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading