DEKIJEVA ZVEZDA MORA DA SE PAZI: Potencijalni rival u plej-ofu za LŠ već uzeo TROFEJ, umalo "pukla petarda" (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

31.07.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će u utorak od 12 časova saznati mogućeg protivnika u četvrtom kolu kvalifikacija za elitno takmičenje, ali prvo u dvomeču moraju da izbace jermenski Pjunik.

DEKIJEVA ZVEZDA MORA DA SE PAZI: Potencijalni rival u plej-ofu za LŠ već uzeo TROFEJ, umalo "pukla petarda" (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraju protiv jermenskog Pjunika, a prva utakmica je na Marakani u sredu od 20.45.

Revanš je u Jerevanu šest dana kasnije od 19 časova, a žreb za plej-of je u utorak od 12.

Republika

Foto: Starsportphoto/ilustracija

Fudbaleri Crvene zvezde

Pobednik ovog dvomeča za koji se svi nadamo da će biti crveno-beli, u četvrtom kolu za protivnika će imati boljeg iz duela Bodo Gilmta i Žalgirisa, Makabi Haife i Apolona ili Trabzonspora.

Upravo poslednje pomenuti deluje kao najozbiljniji rival, a prošle godine imali su osam bodova više od Fenerbahčea kada su postali šampioni Turske posle 38 godina čekanja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Trabzona

"Oluja sa Crnog mora" pokazala je da je u odličnoj formi i da bi izabranike Dejana Stankovića čekao vraški težak posao pošto je u nacionalnom Superkupu pobedio Sivaspor sa laganih i ubedljivih 4:0.

Andreas Kornelijus bio je precizan u 37. i 51. minutu, Jens Sriger Larsen povećao je u 64. na 3:0, a konačan rezultat postavio je Anastasios Bakasetas u 76. minutu iz penala.

Moglo je da dođe i do "petarde", ali je Emrehan Gedikli promašio penal u petom minutu nadoknade vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading