ZVEZDIN BOMBARDER oduševljen Delijama: Napravite neverovatnu atmosferu i protiv Pjunika (VIDEO)

Autor:

Sport

29.07.2022

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kings Kangva, srelac drugog gola za crveno-bele u pobedi nad Radnikom iz Surdulice izneo svoje utiske posle utakmice.

ZVEZDIN BOMBARDER oduševljen Delijama: Napravite neverovatnu atmosferu i protiv Pjunika (VIDEO)

Foto: Starsport

Kings Kangva

Crvena zvezda igra neverovatno... Rezultat u meču četvrtog kola Mozzart Superlige Srbije protiv Radnika glasi 6:0, a jedan od najagilnijih na terenu i svakako strelac najefektnijeg gola bio je Kings Kangva.

 

Vezista iz Zambije prokomentarisa je svoj pogodak, zahvalio se navijačima na podršci, ali i pozvao da njega i saigrače podrže u narednoj utakmici protiv Pjunika (sreda, 20.45).

- Velika pobeda za nas, ali moramo da nastavimo u tom ritmu. Izuzetno mi je drago zbog gola, bio je efektan, kao i svi koje smo postigli danas. Zadovoljan sam pobedom, ali u sredu nas očekuje novi izazov. Hvala i navijačima, atmosfera koju prave je neverovatna, odmah po postizanju gola sam otrčao do njih, ali još su nam potrebniji u sredu. Nadam se da ću se i tad upisati u strelce, podjednako efektivno, ali najbitnije je da pobedimo. Jedva čekam utakmicu - rekao je Kangva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading