Čelsi doveo veliko pojačanje!

Autor:

Sport

30.07.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čelsija Žoržinjo izjavio je danas za italijanski Skaj sport da je štoper iz Senegala Kalidu Kulibali veliko pojačanje za londonski klub.

Čelsi doveo veliko pojačanje!

Foto: Tanjug/AP

Čelsi je nedavno Napoliju za snažnog defanzivca platio 40 miliona evra, a Žoržinjo dobro poznaje Senegalca sa kojim je četiri godine nastupao u italijanskom klubu.

- Mislim da je Kulibali veoma, veoma značajno pojačanje za klub. Nije on samo odličan fudbaler, to znamo svi, već će nam pomoći i van terena, u svlačionici. Sjajan je momak- izjavio je Žoržinjo za Skaj sport uoči prijateljskog duela između Čelsija i Udinezea u Udinama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kalidu Kulibali


Brazilac sa italijanskim pasošem priznao je da je nagovarao Kulibalija da se preseli u London.

- Poslao sam mu nekoliko poruka i pozvao ga nekoliko puta. Rekao sam mu: "Hajde, šta čekaš više. Moramo da igramo ponovo zajedno, a nije ostalo mnogo vremena".

Verovao sam da će doći i zaista sam srećan što je tako", istakao je Žoržinjo. Kalidu Kulibali i Žoržinjo bili su saigrači u Napoliju od 2014. do 2018. godine, a odigrali su 111 mečeva zajedno za klub sa juga Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading