Tomović preti Partizanu: Bivši fudbaler Zvezde zna šta je prednost njegovog AEK-a! (VIDEO/FOTO)

Autor: V.Z.

Sport

27.07.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije i štoper Kiprana govorio za portal Republika.rs pred dvomeč sa crno-belima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tomović preti Partizanu: Bivši fudbaler Zvezde zna šta je prednost njegovog AEK-a! (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Nenad Tomović

Fudbaleri Partizana će u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv AEK-a iz Larnake.

Prva utakmica je na Kipru 4. avusta od 19 časova, dok je revanš sedam dana kasnije u Humskoj u istom terminu.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana

Rival crno-belih u dresu žuto-zelenih biće i nekadašnji reprezentativac Srbije Nenad Tomović (34) koji podjednako dobro pokriva pozicije desnog beka i štopera.

Bivši "orao" u razgovoru za portal Republika.rs govorio je o nesrećnom ispadanju protiv Mitjilanda na penale, "parnom valjku" i velikoj vrućini na rajskom ostrvu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nenad Tomović uklizava Gustavu Isaksenu na utakmici AEK-a i Mitjilanda

- Žao mi je zbog načina na koji smo ispali. Bili smo bolji u dvomeču, osim tog prvog poluvremena u Danskoj, gde su oni zaista bili dominantni. To prepisujem grču jer je ovo bio najveći uspeh u istoriji kluba, osetila se trema i preveliki pritisak. Šteta što nismo uspeli da ispišemo novo poglavlje istorije plasmanom u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali šta da se radi, fudbal je to, na kraju nemamo previše razloga da žalimo. Naročito zbog načina na koji smo ispali jer kada dođu ti penali sve je lutrija, rulet, nesrećno smo poraženi, ali se nadam da će se to vratiti u nekim narednim mečevima - rekao je Tomović.

Iskusni defanzivac imaće jedan motiv više protiv Partizana...

- Iskreno, nisam želeo da se sretnemo s Partizanom. Pre svega jer je klub koji dolazi iz moje Srbije, uvek navijam da naš fudbal naprednuje, da ide dalje. Šta da se radi, sada moram da se borim za svoj klub i trudiću se da izbacimo crno-bele. Motiv više sigurno će mi biti što sam igrao za Crvenu zvezdu pre mnogo godina. Ali, Partizanu se ne preti, sa njima se nikada ne zna, to je veliki klub. Imaju odlične fudbalere, odlične navijače i po meni su blagi favoriti bez obzira na trenutno stanje, a pogotovu što se revanš igra u Humskoj, a svi znamo kakva je atmosfera u Beogradu - istakao je Nenad.

Republika

Foto: Starsport

Prave vatrenu atmosferu - Grobari

Za kraj, o vremenskim uslovima na Kipru... 

- Juče kada smo igrali s Mitjilandom utisak je da je njima bilo teško, ali i nama. Nije da smo nešto naviknuti na tu vrućinu, pa nam je kao olakšavajuća okolnost, ali istina je da smo zbog vrućine u blagoj prednosti jer treniramo po takvim uslovima pa se nekako malo i navikneš. Ali, kako bude Partizanu tako će i nama. Svi pričaju da je to neka naša prednost, međutim isto će nam biti. I u Beogradu su velike vrućine i oni su na neki način naviknuti na to - zaključio je Kragujevčanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading