Odlučeno! Većina selekcija na SP biće smeštene u radijusu od 10km!

Autor:

Sport

26.07.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je u utorak da će tri četvrtine selekcija koje učestvuju na Svetskom prvenstvu u Kataru (od 21. novembra do 18. decembra) biti smeštene u radijusu od svega 10 kilometara.

Odlučeno! Većina selekcija na SP biće smeštene u radijusu od 10km!

Foto: Tanjug/AP

Za razliku od prethodnih šampionata, svaka reprezentacija biće smeštena u jednom hotelu i koristiti samo jednu bazu tokom čitavog turnira, dok će se treninzi pred mečeve uglavnom odvijati u kampovima, a ne na stadionima na kojima se igraju utakmice.

- Igrači će imati više vremena za odmor i trening za vreme takmičenja, dok će imati priliku da iskuse uzbuđenje sa kolegama iz drugih reprezentacija i navijačima koji će se okupljati u istom području- izjavio je izvršni operativac FIFA Kolin Smit.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen

FIFA

Fudbalska reprezentacija Srbije takmičiće se na Mundijalu u Kataru u G grupi, a rivali će joj biti Brazil (24. novembra), Kamerun (28. novembra) i Švajcarska (2. decembra).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading