Strpali je u zatvor: Jedna od najlepših fudbalerki u istoriji završila iza rešetaka!

Autor: Tanjug

Sport

26.07.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna sudbina trofejne golmanke.

Strpali je u zatvor: Jedna od najlepših fudbalerki u istoriji završila iza rešetaka!

Foto: Tanjug/AP

Houp Solo

Bivša američka fudbalerka Houp Solo osuđena je na zatvorsku kaznu od 30 dana zbog vožnje pod dejstvom alkohola, prenosi "Njujork tajms".

Američki mediji navode da je Solo već odradila kaznu, jer je bila na odvikavanju u jednom rehabiliacionom centru. Ona će morati da plati i nešto više od 3.000 dolara na ime kazne i sudskih troškova, a dobila je i uslovnu zatvorsku kaznu na 24 meseca.

Amerikanka je uhapšena pre četiri meseca u Severnoj Karolini, kada ju je policija pronašla bez svesti i pod uticajem alkohola na parkingu jednog supermarketa, dok su na zadnjem sedištu bili njeni dvogodišnji blizanci. Solo je bila optužena i za zlostavljanje dece i opiranje prilikom hapšenja, ali su te optužbe odbačene.

- Napravila sam veliku grešku. Možda i najveću u svom životu. Dobra strana ove velike greške je da se teške lekcije brzo uče - napisala je Solo na Tviteru.

 

Solo (40) je od 2000. do 2016. godine bila golman ženske fudbalske reprezentacije SAD, a branila je na 202 meča za nacionalni tim. Sa reprezentacijom SAD osvojila je zlatne medalje na OI 2008. i 2012. godine, kao i Svetsko prvenstvo 2015. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading