Očajnički potez bivšeg PRVAKA Južne Amerike: Selektora traže preko OGLASA! (FOTO)

Autor:

Sport

24.07.2022

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći i strani stručnjaci mogu poslati CV do 29. jula, stoji u saopštenju na društvenim mrežama

Očajnički potez bivšeg PRVAKA Južne Amerike: Selektora traže preko OGLASA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lukas Paketa (levo, Brazil) i Hose Sagredo (desno, Bolivija)

Fudbal je nepredvidiv sport i svakodnevno donosi nova iznenađenja, ali priča iz Južne Amerike svakako je pomerila granice, posebno imajući u vidu da je reč o profesionalnom fudbalu.

Naime, nacionalni tim Bolivije, bivšeg osvajača Kopa Amerika, ostao je bez selektora i tamošnji savez je rešio da novog potraži putem - oglasa!

 

 

Blago rečeno, nesvakidašnji potez. Na društvenim mrežama, usled činjenice da im zvanični sajt nije u funkciji, objavljen je oglas s uslovima i poziv zainteresovanim kandidatima je otvoren do 29. jula.

- Otvoren je poziv za dostavljanje CV u izboru za novog selektora reprezentacije. Domaći i strani stručnjaci mogu konkurisati do 29. jula - stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Bolivije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa utakmice Bolivije i Argentine

Inače, selekcija Bolivije je jedna od najneuspešnijih na tlu Južne Amerike kada su u pitanju plasmani Svetska prvenstva.

Oni su tri puta bili na završnom turniru, poslednji put 1994. u Sjedinjenim Američkim Državama. Mogu se pohvaliti jednom titulom prvaka Južne Amerike 1963. na svom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading