OTKRIVENA TAJNA: Ronaldo ima VELIKE probleme van terena!

Autor:

Sport

21.07.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije znao.

OTKRIVENA TAJNA: Ronaldo ima VELIKE probleme van terena!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandeš izjavio je da njegov saigrač Kristijano Ronaldo ima porodične probleme i dodao da ne zna da li će i naredne sezone igrati u klubu sa "Old traforda", prenosi "Miror".

Ronaldo nije otišao sa ekipom na predsezonsku turneju po Tajlandu i Australiju iz privatnih razloga.

Portugalski fudbaler je rekao da ne želi da nastavi karijeru u Mančester junajtedu, a novi menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag se nada da će Ronaldo da se vrati u klub pre nego što počne sezona u Premijer ligi, šestog avgusta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bruno Fernandeš i Kristijano Ronaldo


- Ne znam šta je Ronaldo rekao klubu i treneru. Ne znam šta je u njegovoj glavi, da li želi da ide, nisam ga to pitao. Ono što mi znamo je da ima neke porodicne probleme i moramo da poštujemo njegovu privatnost, da mu damo prostora - rekao je Fernandeš.

Ronaldo je rekao da bi voleo da naredne sezone igra za neki klub, koji će nastupi u Ligi šampiona. Međutim, Mančester junajted će naredne sezone igratu Ligi Evropa.

- Jedino što sam pitao Ronalda je da li je sve u redu sa porodicom. On mi je rekao šta se dešava i ništa više - istakao je Fernandeš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading