BAKAJOKO BESAN: Policija mi ugrozila život!

Autor:

Sport

20.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošao kroz pravi pakao.

BAKAJOKO BESAN: Policija mi ugrozila život!

Foto: Twitter/Printscreen/Football Tweet

Policajac pretresao Bakajoka

Fudbaler Čelsija na pozajmici u Milanu Tijemu Bakajoko izjavio je danas da mu je italijanska policija ugrozila život kada ga je nedavno greškom privela i izvukla iz automobila.

Kako se moglo videti na snimcima, koji su objavili italijanski mediji, Bakajoka je jedan policajac prislonio uz policijski automobil, dok je drugi policajac uperio pištolj ka osobi koja je bila na suvozačevom mestu.

 

 


- Grešiti je ljudski, nemam problem s tim, ali način i metoda koja je korišćena je za mene problem. Na snimku se ne vidi sve...Morate da znate da je pištolj bio na metar od mene, na suvozačevom prozoru. Oni su očigledno doveli naše živote u opasnost - napisao je Bakajoko na svom Instagram profilu.

Gradske vlasti Milana navele su da su Bakajoko i drugi putnik ličili na dvojicu osumnjičenih i odbacile mogućnost da je reč o rasnom zlostavljanju, uz ocenu da je to bila greška policije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading