NAPADAČ STIŽE NA MARAKANU: Pešić SLETEO u Beograd!

Autor:

Sport

19.07.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda rešila goruće pitanje.

NAPADAČ STIŽE NA MARAKANU: Pešić SLETEO u Beograd!

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić u dresu Crvene zvezde

Aleksandar Pešić je sleteo u Beograd, a uskoro će i zvanično ponovo postati igrač Crvene zvezde, saznaje "Telegraf".

Pešić će pojačati konkurenciju na poziciji "devetke", gde trener crveno-belih Dejan Stanković raspolaže sa Ohijem i Milanom Pavkovim.

Karagumruk će inkasirati 800 hiljada evra obeštećenja, uz mogućnost da zaradi dodatnih 300 hiljada putem bonusa. Pešića od potpisa dele lekarski pregledi i administrativna procedura, a plan kluba sa "Marakane" je da ga uigra do 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koje je na programu početkom avgusta.

Republika

Foto: Starsport

Pešić pojačao konkurenciju Ohiju i Pavkovu

Podsetimo se, ofanzivac je karijeru počeo u radničkom iz Niša, a onda je redom igrao za OFI, Šerif, Jagodinu, Tuluz, atalantu, da bi od 2017. do 2018. godine branio crveno-bele boje.

Nakon toga je otišao u Al Itihad, pa nastavio u Seolu, Makabiju iz Tel Aviva, a pre povratka u Zvezdu je ubeležio nastupe za pomenuti Karagumruk.

Treba napomenuti i da je Pešić 2016. godine uspeo da obuče dres reprezentacije Srbije, a igrao je i za mlađe selekcije "Orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading