ŠOKANTAN NAPAD NA LALATA IZ FEDERACIJE: Bosanci osuli drvlje i kamenje po Srbinu - SMEŠAN je k'o bioskop!

Autor:

Sport

19.07.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pale teške reči.

ŠOKANTAN NAPAD NA LALATA IZ FEDERACIJE: Bosanci osuli drvlje i kamenje po Srbinu - SMEŠAN je k'o bioskop!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Nenad Lalatović i njegov Borac iz Banjaluke su glavna tema u bosanskohercegovačkim medijima.

O blamaži protiv nejakih Farana se i dalje priča.

Sve što se dešava u Banjaluci pomno prate i mediji iz Sarajeva, pa je tako novinar Dnevnog avaza Nermin Demirović ceo tekst posvetio Lalatoviću, kojeg nimalo nije štedeo.

Borac je zaustavljen u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a bolji u dve utakmice bili su igrači kluba imena B36 s Farskih Ostrva. Nakon 2:0 za predstavnika Bosne i Hercegovineu Modriči, gde se igrala prva utakmica, Farani su slavili 3:1 u revanšu, a onda su tim Nenada Lalatovića dokusurili izvođenjem penala. I kako su mnogi zaboravili o čemu se tu radi, čini se da je onaj koji je najodgovorniji za jad i bedu Borca na Farskim Ostrvima, trener Nenad Lalatović, namerno uoči dvomeča zaboravio u kojoj zemlji se takmiči Borac i koga predstavlja. Trener Borca očigledno je više razmišljao kako se uvući u du*e nacionalistima i sličnima nego na utakmice protiv Farana - piše Demirović, a potom dodaje:

Kako je rekao, on i njegovi igrači će učiniti ponosnom Republiku Srpsku. Ustvari, na kraju je obrukao celu BiH, pa i njen entitet Republiku Srpsku. Taj, mnogima na TV ekranima simpatični Lalatović očigledno je izabrao pogrešan pristup već na startu i jako brzo mu se obilo o glavu. Izgleda da nije shvatio kako mi u Bosni i Hercegovini (logično, i u njenom delu koji se naziva RS) imamo itekako mnogo onih koji dosipaju so u more, onih koji se žele dokazati velikim patriotima i nacionalistima i to im je jedino što nude. A to se ne jede, od toga se ne živi. Potrebno je da Lalatović stvori neku vrednost. Takve ljude trebamo i biće svuda cenjeni. Ako se već smatra fudbalskim stručnjakom, to bi za početak bilo „preskakanje“ Farana. Vrlo jednostavno bi se nametnuo i kod navijača i u klubu, jer to bi klubu donelo novac. Ovako, ostaće upisan kao glavni protagonista jedne od najvećih blamaža nekog od naših klubova u Evropi, iako on, sigurno, neće shvatiti da je Borac naš klub. Dakle, simpatični Lalat, kako ga zovu, ipak bi trebalo zasukati rukave, a spektakl na pres-konferencijama može nam biti smešan, baš kako su smešni i likovi u cirkusu - naveo je Demirović u svom tekstu, koji je objavljen nešto pre kiksa Borca iz Banjaluke protiv Sloge iz Doboja, posle kojeg je Lalatović i ponudio ostavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading