Junajted se pretplatio na pojačanja iz Holandije: Fudbaler Ajaksa stiže na Old Traford!

Autor:

Sport

14.07.2022

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveni đavoli sve jači.

Junajted se pretplatio na pojačanja iz Holandije: Fudbaler Ajaksa stiže na Old Traford!

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag

Odbrambeni fudbaler Ajaksa Argentinac Lisandro Martinez na pragu je prelaska u Mančester junajted, prenose britanski mediji.

Pregovori o transferu 24-godišnjeg argentinskog fudbalera traju nekoliko dana. On želi da pređe na "Old traford", a ceo transfer bi mogao da iznosi oko 50 miliona evra, preneo je Bi-Bi-Si.

Martinez bi bio drugo pojačanje Mančester junajteda u letnjem prelaznom roku posle Tajrela Malasije iz Fejenorda.

On bi u klubu sa "Old traforda" ponovo sarađivao sa menadžerom Mančester junajteda Erikom ten Hagom, sa kojim je radio u Ajaksu. Argentinski fudbaler je u holandski klub stigao 2019. godine, a za Ajaks je odigrao 120 utakmica i postigao je šest golova.


Britanski mediji podsećaju da bi u Mančester junajted trebalo da stigne i Kristijan Eriksen, dok je neizvestan dolazak Frenkija de Jonga iz Barselone.

"Talksport" tvrdi da Ten Hag želi da u klubu sa "Old traforda" zadrži Antonija Marsijala, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sevilji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading