Džentlmenski potez Italijana - Pićini: Oprostio sam dve godine ugovora kako bi Zvezda našla zamenu!

Autor:

Sport

13.07.2022

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano je imao potpisanu saradnju sa crveno-belima do leta 2024. godine, ali je u sredu ujutru isti sporazumno raskinut. Desni bek je za klub sa Marakane odigrao 14 utakmica u svim takmičenjima.

Džentlmenski potez Italijana - Pićini: Oprostio sam dve godine ugovora kako bi Zvezda našla zamenu!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Kristijano Pićini

Posle samo šest meseci i 14 utakmica u svim takmičenjima, desni bek Kristijano Pićini (29) i Crvena zvezda dogovorili su sporazumni kraj saradnje, iako je potpisao ugovor do leta 2024. godine.

- Danas sam raskinuo ugovor sa svojim, sada već bivšim klubom. Posle deset godina u Seriji A, Primeri i Primeiri, nisam mogao da se naviknem na novu zemlju, zbog svojih navika i nekih drugih stvari - rekao je Pićini.

Republika

Foto: Starsport

Kristijano Pićini i Aleksandar Katai

Povremeni italijanski reprezentativac zahvalan je što je doživeo atmosferu Marakane...

- Posledica svega je to da nisam bio srećan, što je bila kap koja je prelila čašu. Jako sam zahvalan na prilici da igram u najvećem klubu na Balkanu, da doživim atmosferu Marakane, da upoznam neverovatne navijače - istakao je Kristijano.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Kristijano Pićini

Momak rođen u Firenci poručio je da je napravio dogovor da oprosti sve...

- Nisam želeo da dovodim sebe u nezgodnu situaciju, pogotovo ne klub, zbog čega sam odlučio da oprostim dve godine ugovora, kako bi Zvezda mogla da dovede zamenu. Fudbal mi nikada nije bio pitanje novca, pogotovo nakon povrede koju sam doživeo 2019. godine. Igram fudbal da bih uživao, zbog strasti i ako to ne mogu da nađem, onda se sklonim... Hvala Crvenoj zvezdi, od danas imate još jednog navijača - zaključio je iskusni defanzivac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading