Jović dao ČETIRI KOMADA na debiju za Fiorentinu! Luka razbio Real! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.07.2022

16:23 >> 16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan početak u Toskani za Srbina.

Jović dao ČETIRI KOMADA na debiju za Fiorentinu! Luka razbio Real! (VIDEO)

Foto: YouTube printscreen/ACF Fiorentina

Luka Jović

Fudbaleri Fiorentine pobedili su Real Vićencu u kontrolnoj utakmici  sa ubedljivih 7:0 (2:0) u sklopu priprema za novu sezonu, a u ljubičastom dresu je debitovao Luka Jović.

Reprezentativac Srbije je u igru ušao na startu drugog poluvremena, pri vođstvu Viole od 2:0, a upravo on je na 3:0 povisio u 56. minutu igre.

Fiorentina je tada dobila penal, a loptu na belu tačku je stavio novi centarfor ljubičastih. Jović se potom zaleteo i sigurnim udarcem je poslao loptu u jednu, a protivničkog golmana u drugu stranu.

Međutim, to nije bilo sve od Luke, pošto je u 68. minutu postigao još jedan gol i povisio je na 5:0. Jović je tad rutinski matirao rivalskog čuvara mreže i na najbolji mogući način je krunisao lepu akciju Fiorentine.

U 79. minutu je Jović došao do prvog het-trika u ljubičastom dresu, pošto je glavom zatresao mrežu nakon centaršuta Alekse Terzića sa leve strane.

Ipak, srpski golgeter tu nije stao. Jović je u 84. minutu dao još jedan gol, za 7:0, s tim što je ovog puta metu pogodio levom nogom iz peterca, posle ubačene oštre lopte sa desne strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading