Rikardo iskreno o Andradeu: Ima sjajan pregled igre i fenomenalnu levu nogu!

Autor:

Sport

22.06.2022

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči centarfora Partizana raduju sve navijače crno-belih.

Rikardo iskreno o Andradeu: Ima sjajan pregled igre i fenomenalnu levu nogu!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš proslavlja gol protiv Vojvodine

Reprezentativac Zelenortski Ostrva Patrik Andrade postaće novi fudbaler Partizana, a sada je o iskusnom vezisti pričao njegov sunarodnik Rikardo Gomeš.

Znam Andradea mnogo godina, igrali smo čak i za omladinsku reprezentaciju zajedno, to je bilo baš davno - rekao je golgeter vicešampiona Srbije za "Telegraf".

Nastavio je u dahu.

Naravno, posle smo bili saigrači u u A selekciji Zelenortskih ostrva i dobro se poznajemo i privatno i na terenu. To je igrač koji ima odličan kvalitet, sjajno se služi levom nogom, ima sjajan pregled igre, a takođe je izuzetan momak. Srećan sam što dolazi u Partizan, jer smatram da će nam doneti veliki kvalitet na terenu, pojadinačno, ali i timski. Hteo bih da istaknem da sam srećan što Patrik dolazi i zbog naše zemlje, koju ćemo zajedno predstavljati u ovom delu sveta najbolje što možemo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Patrik Andrade

Na kraju je otkrio da ga je Andrade zvao u toku pregovora sa crno-belima, kako bi se raspitao za situaciju u klubu iz Humske.

Pričali smo nedavno, dok su pregovori još trajali. Znate i sami kako to ide, želeo je da se informiše, da zna neke stvari, što je i normalno. Drago mi je što je na kraju došlo do dogovora i što će nam se Andrade priključiti. Uveren sam da će svojim kvalitetom mnogo dobrineti i da će u saradnji sa momcima koje već imamo u veznom redu biti dobar "miks" - podvukao je Rikardo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading