Apenini bruje: Lukaku opet u Interu!

Autor:

Sport

21.06.2022

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaće da vrati Skudeto tamo gde ga je i prošli put doneo.

Apenini bruje: Lukaku opet u Interu!

Foto: Tanjug/AP

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku vratiće se u Inter kao pozajmljen fudbaler Čelsija, preneli su italijanski mediji.

Tim iz Milana platiće londonskom klubu osam miliona evra za jednogodišnju pozajmicu, a na sebe će preuzeti i platu snažnog napadača, koja iznosi isto toliko na godišnjem nivou.

U navodnom dogovoru dva kluba nije ubačena otkupna klauzula, što znači da bi Lukaku na kraju sezone mogao da se vrati u London.

Inter je prošlog leta prodao Belgijanca Čelsiju za sumu od 120 miliona evra, ali se Lukaku nije snašao na "Stamford bridžu" pod trenerom Tomasom Tuhelom.

Prokletstvo Čelsijevih "devetki"

To praktično znači da ni Belgijanac nije uspeo da razbije "prokletstvo Čelsijevih devetki".

Podsetimo, u poslednjih 18 godina, odnosno od odlaska Džimija Flojda Haselbainka nijedanigrač koji je uzeo plavi dres sa brojem 9 nije opravdao očekivanja, a bilo je tu mnogo velikih zvezda.

Krenimo redom, posle pomenutog Holanđanina je prvi "devetku" uzeo Mateja Kežman, a potom su isto činili Ernan Krespo, Kalid Bularuz, Stiv Sidvel, Franko Di Santo, Fernando Tores, Radamel Falkao, Alvaro Morata, Gonzalo Iguain, Tami Ejbraham i Romelu Lukaku.

Od pomenutih je najviše golova dao Fernando Tores (45), a svi se dobro sećaju da su njegove partije u dresu Plavaca bile predmet sprdnje, pa je jasno kako su se i ostali pokazali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading