Rikardov saigrač iz reprezentacije na meti Partizana?!

Autor:

Sport

21.06.2022

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista bi uskoro mogao da stigne u Humsku.

Rikardov saigrač iz reprezentacije na meti Partizana?!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Saigrač Rikarda Gomeša iz reprezentacije Zelenortskih Ostrva Patrik Andrade nalazi se na meti Partizana, piše "Telegraf".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Patrik Andrade

Radi se o 29-godišnjem veznom fudbaleru koji je prethodne dve sezone proveo u Karabagu, ali mu ugovor sa šampionom Azerbejdžana ističe poslednjeg dana juna, pa bi u Humsku mogao da stigne kao slobodan igrač.

Andrade se najbolje snalazi na poziciji centralnog veznog, ali jako dobro može da odgovori zahtevima i na desnom krilu, kao i na mestu "desetke".

Patrik Andrade je karijeru započeo u domovini, igrajući za Sporting Praju, a potom je prešao u Desportivo Praju. Potom je stigao u Portugal, u kom je nastupao za Ribeirao, Žoane, Moreirense, Famalikao i Salgueiros. Zatim je na leto 2018. prešao u bugarski klub Černo More, da bi poslednje dve godine branio boje Karabaga.

U nedavno završenoj sezoni je u svim takmičenjima odigrao 39 utakmica na kojima je upisao pet golova i sedam asistencija.

Za reprezentaciju Zelenortskih Ostrva, u kojoj mu je saigrač Rikardo Gomeš, je debitovao pre dve godine i od tada je skupio 14 nastupa bez ijednog gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading