Britanski političar se OBRUŠIO na US open zbog Novaka: Ovo je ludilo!

Autor:

Sport

18.06.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodio pravo u centar.

Britanski političar se OBRUŠIO na US open zbog Novaka: Ovo je ludilo!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Britanski novinar i političar Najdžel Faraž šokiran je nagoveštajima da najbolji srpski teniser Novak Ðoković neće moći da učestvuje na poslednjem grend slemu u sezoni - US openu.

- US open je odlučio da ruski i beloruski igrači mogu da igraju, ali i da Novak Ðoković ne može da igra jer nije primio vakcinu. Ovo je ludilo. Ne postoje zdravstveni razlozi koji bi ovo podržali. Ovo nije zdravlje, nego kontrola - rekao je Faraž za televizijski kanal GBN.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najdžel Faraž

Vlasti SAD Ðokovića posmatraju kao bilo kog stranog državljanina, a on kao takav, prema aktuelnim regulativama, ne može da uđe na teritoriju Amerike ukoliko nije vakcinisan.


Faraž smatra da bez obzira da li ste primili vakcinu ili ne, možete da širite kovid 19.

- Argument za vakcinu je - ako dobijete koronu, bićete manje bolesni. Imajte na umu da je Novak Ðoković jedan od najzdravijih 35-godišnjaka u svetu. Ima potpuno zdravstveno osiguranje. Nema šanse da američkim vlastima predstavlja teret bilo koje vrste - kazao je Faraž.

Britanac je u januaru bio gost porodice Ðoković u Beogradu i podržao Novaka Ðokovića ispred Skupštine Srbije tokom nevolja koje je srpski teniser doživeo u Australiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading