Tri nedelje vas dele od osvajanja karte za utakmicu Srbija – Brazil

Autor:

Sport

16.06.2022

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

VODAVODA daje fantastičnu priliku ljubiteljima fudbala da prisustvuju prvoj utakmici koju će Orlovi igrati na Svetskom prvenstvu u fudbalu protiv reprezentacije Brazila, a sve što je potrebno da bi osvojili put u Katar je da piju VODAVODU i učestvuju u nagradnoj igri Prirodno inteligentan izbor.

Tri nedelje vas dele od osvajanja karte za utakmicu Srbija – Brazil

Foto: Promo foto

Iako je praznik fudbala zakazan za novembar ove godine, već je vreme za planiranje navijanja i eventualnog puta u Katar koji je za navijače sa svih strana sveta spremio ekskluzivne sadržaje poput arhitektonskog čuda fenomenalnog stadiona “Al Janub.  Najbolji fudbalski asovi će se okupiti u Kataru, gde će Piksijev tim snova 24. novembra odigrati svoj prvi meč sa Brazilom, a priliku da prisustvuju ovom događaju imaće i 10 potrošača VODAVODE i to u pratnji drage ososbe.

Svi koji kupe VODAVODU za 200 i više dinara i pošalju SMS poruku na broj 3322 imaju šansu da osvoje neku od nagrada među kojima je i put avionom za Katar i ulaznice za fudbalski meč godine, što je već dovoljan razlog da napravite prirodno inteligentan izbor i zaigrate. Ali to nije sve! Jer,  jedan od srećnika koji učestvuje u VODAVODA nagradnoj igri dobiće supermoderan  električni automobil BMW i3

Pored spektakla koji nas očekuje u Kataru VODAVODA će vernost svojih potrošača nagraditi i neverovatnim BMW i3 električnim automobilom, koji pruža iskustvo budućnosti nadohvat ruke. Ovo električno vozilo futurističkog dizajna donosi inovativne tehnologije, nultu emisiju izduvnih gasova i sve što je potrebno za savladavanje izazova moderne mobilnosti. 

SREĆNI DOBITNICI OVONEDELJNIH NAGRADA

Danas su u Beogradu uručene glavne nagrade dobitnicima nedeljnih nagrada iz treće nedelje nagradne igre, a otišle su u Crvenku, Niš i Beograd. Svim dobitnicima fudbalskih lopti Puma, dresova reprezentacije I VODAVODA peškira, nagrade će biti dostavljene kurirskom službom.

A kako je bilo na dodeli III nedelje pogledajte ovde.

Doživite navijanje u Kataru i iskustvo budućnosti uz BMW i3! Informišite se i o ostalim vrednim nagradama na sajtu www.vodavoda.com i http://prirodnointeligentanizbor.vodavoda.com/.

Foto: Promo

 

KAKO DO NAGRADE

Dakle, kupovinom vaših omiljenih VODAVODA pakovanja u vrednosti većoj od 200 dinara i slanjem SMS poruke na broj 3322 sa tekstom: VODAVODA, brojem brojača fiskalnog računa i imenom, prezimenom i mestom prebivališta, ostvarujete mogućnost dobitka vrednih nagrada.

Fudbaleri kao glumci za VODAVODA spot

Fudbalski reprezentativci Srbije okupili su se nedavno u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, ali ovoga puta na teren nisu izašli kako bi uigravali formu za Svetsko prvenstvo u Kataru. Predvođeni selektorom, Draganom Stojkovićem Piksijem, „Orlovi" su se oprobali u ulozi glumaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading