Lalatović doveo bivšeg fudbalera Partizana, Borac sve jači!

Autor:

Sport

15.06.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lalatović pravi moćan tim.

Lalatović doveo bivšeg fudbalera Partizana, Borac sve jači!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Novi fudbaler Borca iz Banjaluke je bivši igrač Partizana Goran Zakarić.

On se vratio u Borac posle polusezone koju je proveo u Saudijskoj Arabiji, a ugovor je potpisao na godinu dana.

Zakarić je u svom prvom mandatu u Banjaluci bio jedan od najboljih fudbalera tima, kome je pomogao da se okiti šampionskom titulom u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Ščekić i Goran Zakarić

Zakarić je do sada u Premijer ligi, Kupu BiH i na evropskoj sceni, odigrao 63 utakmice u Borčevom dresu, uz učinak od 16 postignutih golova i 20 asistencija.

- Drago nam je što smo se dogovorili sa Goranom da se vrati u naš klub u kojem je tokom svog prvog boravka dao veliki doprinos svim našim uspjesima. Lako smo se dogovorili i ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo. On je pokazao veliku želju da ponovo obuče dres FK Borac, a igrač takvog kalibra je uvijek dobrodošao u ekipu. Mi i sa ovim transferom nastavljamo da stvaramo ekipu koja će jurišati na oba trofeja u domaćem šampionatu. Pored toga, cilj nam je da se predstavimo na najbolji način u Evropi i pokušamo doći što dalje u Ligi konferencija - rekao je potpredsednik Banjalučana Bogoljub Zeković.

Zakarić će tako imati priliku da sarađuje sa Nenadom Lalatovićem, koji je nedavno seo na klupu velikana iz Republike Srpske, a jedini cilj biće osvajanje šampionske titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading