Egzodus iz Humske: Partizan u jednom danu ostao bez POLA tima, otišao i kapiten!

Autor:

Sport

14.06.2022

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalna čistka u Humskoj 1.

Egzodus iz Humske: Partizan u jednom danu ostao bez POLA tima, otišao i kapiten!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol

Osim Milana Lukača, nijedan fudbaler kome ističe ugovor ovog leta neće ostati u Partizanu, prenosi Telegraf.

Crno-beli su bili spremni da ponude nastavak saradnje kapitenu Lazaru Marković, ali uz redukovana primanja. On to nije prihvatio, pa će biti slobodan u izboru nove sredine.

Republika

Foto: Starsport

Kapiten napušta Humsku 1... Lazar Marković

Iako se do pre nekoliko dana činilo izvesnim da će Aleksandar Miljković produžiti ugovor sa Partizanom, ni to se neće dogoditi, pa će i iskusni desni bek morati u potragu za novim klubom.

Situacija sa Milošem Jojićem bila je nešto drugačija. Njega je u svojim planovima imao Ilija Stolica, ali je vezista odlučio da napusti Partizan zbog specifičnog odnosa koji ima sa navijačima Partizana.

Ni Nemanje Miletića naredne sezone neće biti u Humskoj, pošto je preovladala njegova želja da se još jednom otisne u inostranstvu.

Klub su, takođe, napustili i Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Lazar Pavlović, Bojan Ostojić, a na terenu više neće biti ni Milana Smiljanića, kome je ponuđena uloga u stručnom štabu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading