Marselo se rasplakao na rastanku: Došao sam kao dečak, a odlazim kao muškarac i najuspešniji igrač u istoriji najvećeg kluba na svetu!

Autor: Tanjug

Sport

13.06.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji fudbaler Reala Brazilac Marselo oprostio se od madridskog kluba, ali još nije odlučio gde će da nastavi karijeru, prenose španski mediji.

Marselo se rasplakao na rastanku: Došao sam kao dečak, a odlazim kao muškarac i najuspešniji igrač u istoriji najvećeg kluba na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Marselo sa trofejem Lige šampiona

Marselo (34) je na svečanosti u Madridu govorio u prisustvu prvog čoveka Reala Florentina Pereza.

- Obećao sam sebi da neću da plačem, ali je stvarno teško. Hvala svim mojim saigračima i trenerima, ali najveća hvala oružarima, ljudima iz obezbeđenja i svim onim ljudima iz senke, koji za nas odrađuju prljavi posao. Želim da naglasim koliko su oni važni, jer na nama fudbalerima je samo da igramo, a oni su brinuli za sve ostalo - rekao je Marselo.

Brazilski fudbaler je za Real igrao poslednjih 15 godina. On je najtrofejniji fudbaler u istoriji Reala sa čak 25 trofeja.

- Kada sam odlazio iz Brazila, želeo sam da igram u Ligi šampiona. Danas odlazim kao najuspešniji igrač u istoriji najvećeg kluba na svetu. Reći ću nešto što nikada nisam. Posebno hvala Raulu. On mi puno pomogao kada sam došao u Real i kada mi se rodio sin. Bila je ovo predivna avantura. Došao sam kao dečak, a odlazim kao muškarac. Hvala svima - istakao je Marselo.

Brazilski fudbaler je u Real došao 2007. godine iz Fluminensea za 6,5 miliona evra. On je za Real odigrao 545 utakmica u svim takmičenjima, postigao je 38 golova i imao je 103 asistencije. Marselo još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading