Zvezda zamenu za Bena pronašla u Belgiji

Autor:

Sport

11.06.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda.

Zvezda zamenu za Bena pronašla u Belgiji

Foto: Starsport

Crvena zvezda se nalazi na korak od dovođenja velikog pojačanja iz Belgije, saznaje "Mondo". Crveno-bele će, po svemu sudeći, pojačati krilni fudbaler Genta Osman Bukari, koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u Nantu.

Srpski šampion će Belgijancima platiti dva miliona evra za slobodu 23-godišnjaka, koji je prošle takmičarske godine upisao 24 nastupa u Ligi 1 (dva gola, četiri asistencije). Klub iz Ljutice Bogdana u njemu vidi idealnu zamenu za dugogodišnju uzdanicu, El Fardua Bena, a Gentu će pored novca pripasti i određeni procenti od naredne prodaje.

"Delije" su imale priliku da se iz prve ruke uvere u kvalitete Afrikanca, koji je igrao na "Marakani" jeseni 2020. godine, kada je Gent poražen sa 2:1 u meču odigranom u okviru grupne faze Lige Evrope.

Podsetimo, trener Zvezde Dejan Dejan Stanković za sutra je zakazao okupljanje pred početak priprema za novu sezonu, a na raspolaganju mu na samom startu neće biti čak 13 fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading