Zakazana utakmica: Crvena zvezda 3. jula igra sa Zenitom u Sočiju!

Autor:

Sport

09.06.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije na klupskom sajtu potvrdio da je dogovoren meč sa ruskim klubom.

Zakazana utakmica: Crvena zvezda 3. jula igra sa Zenitom u Sočiju!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće 3. jula u Rusiji, odnosno u Sočiju, gde će odigrati prijateljski susret sa našim ruskim prijateljima fudbalskim klubom Zenit iz Sankt Peterburga.

Prijateljski susret biće odigran 3. jula na stadionu Sočija u istoimenom gradu, a ovim će se saradnja šampiona Srbije sa ruskim prijateljima podići na jedan viši nivo.

Crvena zvezda i Zenit sarađuju dugi niz godina, a prisetimo se i 2015. godine, kada su omladinci Zenita bili gosti srpskog kluba u Beogradu. I tada je odigran prijateljski meč, koji je završen sa po jednim pogotkom na obe strane, rezultatom 1:1.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri 

Takođe, crveno-bela Omladinska škola već dugi niz godina uspešno sarađuje sa Akademijom Zenita, što je još jedna potvrda srpsko-ruskog prijateljstva. Tome je veliki doprinos dala i kompanija "Gazprom", koja je generalni sponzor Crvene zvezde, ali i klubaiz Sankt Peterburga.

- Verujemo da će predstojeća utakmica dodatno ojačati saradnju našeg kluba i Zenita, a nema sumnje da će sve proteći u krajnje prijateljskom ambijentu - zaključuje se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading