Sezone pune trofeja, ali gde su transferi? Zvezda osim Ivanića i Erakovića nema šta da ponudi! Šta tek raditi sa Falkom i Rišairom?

Autor:

Sport

09.06.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati su tu da pokriju sve!

Sezone pune trofeja, ali gde su transferi? Zvezda osim Ivanića i Erakovića nema šta da ponudi! Šta tek raditi sa Falkom i Rišairom?

Foto: Starsport

Proslava titule Crvene zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda već goduinama unazad niže uspehe na svom frontovima. Crveno-beli su vezali pet uzastopnih titula uz dve duple krune.

Na sve to treba dodati i odlične igre u Evropi - dve grupne faze Lige šampiona kao tri druge faze u Ligi Evrope.

Republika

Foto: Starsport

FK crvena zvezda

 

Što bi se reklo sve teče prema planu ljudi u klubu i Delija koji su prezadovoljnim igrama svojih miljenika.

Ipak, ono što nedostaje Crvenoj zvezdi jeste produkcija transfera uz pregršt nagomilanih igrača u timu koji svojim učinkom ne zaslužuju napisane plate.

Republika

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

U ovom momentu Zvezda prema "Transfermarktu" nema puno toga pravog da ponudi na tržištu, osim Mirka Ivanića čija je vrednost negde oko sedam miliona evra i talentovanog štopera Strahinju Erakmovića. Ruku na srce Zvezda je zimus prodala Marka Lazetića Milanu za oko četiri miliona evra, ali je to malo shodno igrama srpskog šampiona na svim frontovima.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Na sve to treba dodati i Felipa Falka, Aksela Bakajoka, Loisa Dionija, Rišaira Živkovića kao i Kristijana Pićinija, sa kojima Zvezda ne zna šta da radi u ovom momentu. 

Pogledajte tržišne vrednosti igrača Crvene zvezde OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zvezdan

09.06.2022 12:24

Ali čuj gde su transveri ? Pa nije vam zvezda trgovačko preduzeće, prošla su ta vremena kada je zvezda morala nešto da proda kako bi preživela. Sada je zvezdi glavni generator takmičenje u Evropa, kojeficijenti plus sad Gasprom podigao cifru ulaganja i produžio sponzorstvo