Propali pregovori: Defanzivac Zvezde odbio novi ugovor, želi u Tursku!

Autor:

Sport

11.06.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavobolja za Dejana Stankovića.

Propali pregovori: Defanzivac Zvezde odbio novi ugovor, želi u Tursku!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol

Desni bek Crvene zvezde Milan Gajić nalazi se pred odlaskom sa Marakane, prenosi Mozzartsport.

Dugi pregovori dve strane oko produžetka saradnje doživeli su potpuni krah, pa će defanzivac najverovatniji napustiti tabor srpskog šampiona.

Crveno-beli su kao jedan od prioriteta imali potpis novog ugovora sa Gajićem. On iza sebe ima sjajnu polusezonu u kojoj je potpuno potisnuo u drugi plan zvučnog Kristijana Pićinija.

Republika

Foto: Starsport

Milan Gajić

To je sve nateralo čelnike Zvezde da mu ponude novi ugovor, a Gajić se nadao da bi mogao da dobije značajno povećanje plate u odnosu na pređašnjih 360.000 evra na godišnjem nivou.

Posle brojnih peripetija činilo se da će dve strane uspeti da naprave dogovor, ali se sve preokrenulo u petak, zbog čega su na Marakani odlučili da produže ugovor sa Markom Gobeljićem.

Kako prenosi Mozzartsport, Gajić je u razgovoru sa čelnicima kluba izrazio želju da karijeru nastavi u inostranstvu, tačnije u Turkskoj iz koje je dobio unosnu ponudu.

U Zvezdi se i dalje nadaju da bi moglo da dođe do produžetka saradnje sa sjajnim desnim bekom, ali je u ovom trenutku dosta realnija opcija njegov odlazak iz kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading