TRIO FANTASTIKO na "Meaci": Inter spremio SPEKTAKULARAN napad za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

09.06.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siplivali detalji uoči početka letnjeg prelaznog roka.

TRIO FANTASTIKO na "Meaci": Inter spremio SPEKTAKULARAN napad za sledeću sezonu!

Foto: Tanjug/AP

Romelu Lukaku

Fudbaler Čelsija Romelu Lukaku nalazi se na pragu dogovora sa Interom, a spreman je da prihvati godišnju platu od sedam miliona evra samo da bi ponovo igrao za milanski klub, prenose italijanski mediji.

Belgijski napadač želi da se vrati u Inter, a čelnici Čelsija nemaju ništa protiv da prodaju Lukaku, koji je imao lošu sezonu u redovima "plavaca".

Inter ne može da otkupi ugovor Lukakua, ali je spreman da pristane da Belgijanac naredne sezone igra na pozajmici u milanskom klubu. Inter je prošle godine prodao Lukakua Čelsiju za 115 miliona evra.

Belgijanac ima godišnju platu od 12 miliona evra, ali je spreman da prihvati i sedam miliona evra samo da bi ponovo igrao za italijanski klub.

Italijanski mediji podsećaju da je dosadašnji napadač Juventusa Paulo Dibala na pragu prelaska u Inter. Navijači milanskog kluba se nadaju da bi napad ovog kluba u narednoj sezoni mogli da predvode Lukaku, Dibala i Lautaro Martinez.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dibala uz Lautara i Lukakua

Međutim, dolazak Lukakua i Dibale bi značio i odlazak jednog napadača, jer bi Inter morao da proda Martineza da bi mogao da stabilizuje finansijsku situaciju.


Inter bi mogao na transfer listu i Milana Škrinjara, Alesandra Bastonija, Nikola Barelu i Denzela Demfrisa i Stefana de Fraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading