Budite deo FUDBALSKE ISTORIJE: Osvojite karte za utakmicu Srbija – Brazil, ili novi BMW i3

Autor:

Sport

14.06.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji fudbala imaju fantastičnu priliku da prisustvuju prvoj utakmici koju će Piksijevi Orlovi igrati na Svetskom prvenstvu u fudbalu protiv reprezentacije Brazila, a sve što je potrebno da bi osvojili put u Katar je da piju VODAVODU i učestvuju u nagradnoj akciji

Budite deo FUDBALSKE ISTORIJE: Osvojite karte za utakmicu Srbija – Brazil, ili novi BMW i3

Foto: Promo foto

Najvažnija sporedna stvar na svetu će ove godine u novembru postati verovatno još bitnija jer tada zakazano Svetsko prvenstvo u fudbalu. Najbolji fudbaleri sveta će se okupiti u Kataru, gde će srpska reprezentacija odigrati i svoj prvi meč sa Brazilom 24. novembra, a priliku da prisustvuju ovom događaju imaće i 20 konzumenata VODAVODA proizvoda.

Sa velikom nadom da će naši fudbaleri da ponove uspeh „Orlića“ iz 2015. godine, kada su u finalu SP pobedili upravo ekipu Brazila, kompanija VODAVODA rešila je da podrži Fudbalski Savez Srbije i na tribine podrške srpskoj reprezentaciji pošalje čak 10 puta po dva navijača.

Svi koji potroše 200 i više dinara na VODAVODA proizvode i pošalju SMS poruku na broj 3322 imaju šansu da osvoje neku od nagrada među kojima je i put avionom za Katar i ulaznice za fudbalski spektakl. Tamo će navijati da Piksijevi Orlovi ponove uspeh mlade reprezentacije sa Svetskog prvenstva 2015. kada su savladali Brazil u finalu turnira.

 

 

Osim što ćete hidrirati organizam na najbolji mogući način jer je poznato da je voda najbolje piće koje možete da konzumirate tokom cele godine, a posebno leti, dobićete priliku da budete deo fudbalske istorije koju ispisuje srpska fudbalska reprezentacija. A najbolje od svega je to što ovo nije sve, jer će jedan od srećnika koji učestvuje u VODAVODA nagradnoj igri dobiti automobil BMW i3!

 

 

Dakle,  dok se čitava zemlja sprema da svim srcem bodri „Orlove“ tokom takmičenja, VODAVODA, zvanična voda naše reprezentacije obradovaće čak 20 naših navijača putovanjem u Katar i ulaznicama upravo za meč koji se željno iščekuje – nastup Srbije protiv Brazila.

VODAVODA je stala uz naše „Orlove“ još pre plasmana na prvenstvo i biće uz njih i u Kataru, a doživljaj navijanja sa tribina želi da podari i fanovima srpske reprezentacije koji budu imali najviše sreće da postanu deo „delegacije“ naših navijača na Mundijalu.

 

 

BMW i3, smart TV, iPhone, lopte... 

Osim  ovog pravog spektakla za poklonike fudbala, VODAVODA  vernost svojih potrošača nagradiće i neverovatnim BMW i3 električnim automobilom, koji pruža iskustvo budućnosti nadohvat ruke. Ovo električno vozilo futurističkog dizajna donosi inovativne tehnologije, nultu emisiju izduvnih gasova i sve što je potrebno za savladavanje izazova moderne mobilnosti. 

Takođe, tu su i brojne nagrade u vidu fudbalskih lopti sa logom srpske fudbalske reprezentacije, 100 dresova naših Orlova, šest telefona iPhone 13, 500 kvalitetnih peškira i 15 smart televizora koji će omogućiti da i kod kuće uživate u fudbalskom spektaklu u kvalitetnoj rezoluciji.

Doživite navijanje u Kataru i iskustvo budućnosti uz BMW i3! Informišite se i o ostalim vrednim nagradama na sajtu www.vodavoda.com

KAKO DO NAGRADE

Dakle, kupovinom vaših omiljenih VODAVODA pakovanja u vrednosti većoj od 200 dinara i slanjem SMS poruke na broj 3322 sa tekstom: VODAVODA, brojem brojača fiskalnog računa i imenom, prezimenom i mestom prebivališta, ostvarujete mogućnost dobitka vrednih nagrada.

Fudbaleri kao glumci za VODAVODA spot

Fudbalski reprezentativci Srbije okupili su se nedavno u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, ali ovoga puta na teren nisu izašli kako bi uigravali formu za Svetsko prvenstvo u Kataru. Predvođeni selektorom, Draganom Stojkovićem Piksijem, „Orlovi" su se oprobali u ulozi glumaca. Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić stali su pred filmsku kameru kako bi snimili televizijski spot za zvaničnu vodu fudbalske reprezentacije Srbije - VODAVODU.  Evo kako je bilo na snimanju spota:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading