ŠOU U HRVATSKOJ: Zagrepčani pojačanja traže preko FEJSBUKA! (FOTO)

Autor:

Sport

05.06.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko imaš ambiciju i bio si igrač 1. ili 2. HNL lige ili pak igrao u inostranstvu kontaktiraj nas i postani drukčiji od drugih, stoji u delu poruke kluba iz prestonice naše komšijske zemlje.

ŠOU U HRVATSKOJ: Zagrepčani pojačanja traže preko FEJSBUKA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Rudeš trenutno je hrvatski drugoligaš, a u nedavno završenoj sezoni bio je drugi na tabeli iza šampiona Varadžina koji se plasirao u elitni rang.

Zagrepčani žele u narednoj sezoni da naprave najveći korak i uđu u društvo Dinama, Hajduka, Osijeka, Rijeke i ostalih timova u prvoj ligi, a pojačanja u letnjem prelaznom roku traže preko Fejsbuka!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

- Ambicija kluba za sezonu 2022/23 je jasna, ulazak u ligu 10 najboljih klubova u Hrvatskoj! Dve godine za redom smo bili blizu cilja, ali smo dovoljno sazreli da nadolazeća sezona bude naša sezona. Ukoliko imaš ambiciju i bio si igrač 1. ili 2. HNL lige ili pak igrao u inostranstvu kontaktiraj nas i postani drukčiji od drugih - piše u objavi Rudeša.

 

 

Za kraj je kao kontakt osoba naveden izvesni gospodin Ilija Badovinac, asistent sportskog direkta uz njegov broj mobilnog i imejl adresu kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading