Čavrić stiže u Zvezdu kao slobodan igrač?

Autor:

Sport

03.06.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije naciljao veliko pojačanje.

Čavrić stiže u Zvezdu kao slobodan igrač?

Foto: Starsport

Aleksandar Čavrić

Bivši mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Čavrić godinama unazad se nalazi na meti Crvene zvezde, ali kako stvari stoje nikada nije bio bliži "Marakani" nego što je sada, navodi "Mozzart sport".

Brzonogi ofanzivac je prethodnih pet godina proveo u Slovanu iz Bratislave, sa kojim mu je pre nekoliko dana istekao ugovor i sada je slobodan u izboru nove sredine.

Prošle sezone je na 44 utakmice upisao četiri gola i tri asistenicje, a ukupno je u dresu Slovana na 182 nastupa postigao 37 pogodaka, uz 32 dodavanja koja su njegovi saigrači krunisali na najbolji mogući način.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Čavrić

Navodno, osim šampiona Srbije, za Čavrićeve usluge je zainteresovana i Legija iz Varšave, ali prema poslednjim informacijama on je znatno bliži povratku u domovinu.

Ovaj 28-godišnji napadač se podjednako dobro snalazi na obe krilne pozicije, kao i na mestu centarfora, pa bi njegova polivalentnost i te kako značila Dejanu Stankoviću u predstojećoj sezoni.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Čavrić

Čavrić je karijeru započeo u Banatu, iz kog je kao tek punoletni mladić prešao u OFK Beograd. Na Karaburmi se zadržao dve godine, posle čega se otisnuo u inostranstvo gde je potpisao za belgijski Genk. Član Genka je bio dve godine, ali je jednu sezonu proveo na pozajmici u danskom Arhusu, da bi na kraju u smiraj letnjeg prelaznog roka 2016. pojačao Slovan.

Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a za selekciju do 21 godine je na 21 utakmici postigao dva gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading