Velika PROMENA u Superligi Srbije od sezone 2022/2023!

Autor:

Sport

03.06.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest, klubovi će inkasirati više novca.

Velika PROMENA u Superligi Srbije od sezone 2022/2023!

Foto: Starsport

Duel Dragovića i Rikarda na Večitom derbiju

Superlige Srbije je ostala bez sponzora, pošto je istekao ugovor sa kompanijom "Linglong" koji je važio minule tri godine.

Saradnja nije obnovljena jer elitni rang srpskog fudbala ima značajno unosnije ponude za sponzorstvo, od strane tri kompanije.

Spekuliše se da je reč o trostruko većem iznosu nego do sada, a sve kao posledica "buma" Večitih rivala u Evropi, odnosno podizanja rejtinga takmičenja.

Što se minule takmičarske godine tiče, titulu je odbranila Crvena zvezda, sa dva boda više u odnosu na Partizan, dok su plasman na evroscenu overili i Čukarički i Radnički Niš.

Naredna sezona će da bude veoma zanimljiva, jer će šampion direktno da ide u Ligu šampiona, a drugoplasirani tim u kvalifikacije. Pobednik Kupa će u baraž za Ligu Evrope, pa će tako da obezbedi grupnu fazu nekog takmičenja. U slučaju neuspeha igraće u Ligi konferencije. Još dva tima igraće u kvalifikacijama za novoformirano takmičenja na Starom kontinentu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading