SPEKTAKULARNA POBEDA ORLIĆA: Srbija srušila Holandiju u kvalifikacijama za EP!

Autor:

Sport

01.06.2022

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle sjajnog izdanja kadetske selekcije (U17) na Prvenstvu Evrope u Izraelu, nove lepe vesti kada se radi o uspehu mlađih selekcija Srbije.

SPEKTAKULARNA POBEDA ORLIĆA: Srbija srušila Holandiju u kvalifikacijama za EP!

Foto: FSS

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije

Omladinska reprezentacija (U19) Srbije fantastično je počela drugi, završni krug kvalifikacija za odlazak na Prvenstvo Evrope u Slovačkoj (18. jun – 1.jul).

Izabranici selektora Aleksandra Jovića slavili su u prvom kolu turnira u Holandiji, protiv domaćina – 2:1 (1:1)!

Srbija je došla u vođstvo golom Marka Lazetića, ali Holandija je sa bele tačke uspela da se vrati u igru pred kraj prvog dela igre. Orlići su ipak u nastavku demonstrirali silu, na terenu, uslovno rečeno favorita, pokazali da srpski fudbal ima lepu budućnost. Gol Petra Ratkova doneo je pravdu i veliku pobedu našim omladincima.

U drugom meču grupe Ukrajina je pobedila Norvešku (3:2). Srbija naredni meč igra 4. juna upravo protiv Ukrajine, a tri dana kasnije rival je Norveška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Solo

02.06.2022 10:14

Nasi mladi futbaleri sve dobro urade sa nasim mladjim trenerima a onda dodju razni agenti i pocnu da ih kaparisu i da im obecavaju lovu do neba i razne ugovore ali samo ako potpisu da ce oni da ih predstavljaju...Mora FSS da se umesa u to i vec jednom zastiti nase mladje futbalere jer ako to neurade nikad necemo imati ni klubove ni reprezenatciju jer svi inajbolji igraju van zemlje..Srpski futbal pun mesetarenja i namestanja i kukniave do neba kad se izgubi..Ocaj i beda od organizacije i FSS..Zato i prolazimo tako kako i planiramo..??