KOSTA U HUMSKOJ? Da li će Partizan reagovati i napraviti SENZACIONALNI transfer, Dijego menja Rikarda....

Autor:

Sport

29.05.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrelo leto u Humskoj.

KOSTA U HUMSKOJ? Da li će Partizan reagovati i napraviti SENZACIONALNI transfer, Dijego menja Rikarda....

Foto: Starsport/Ilustracija

Pred Partizanom su jedni od najbitnijih meseci u istoriji kluba. 

Crno-beli prvo moraju da nađu trenera koji će zameniti Aleksandra Stanojevića, a potom da se bace u potragu za vrhunskim pojačanjima, sa kojim će moći da konkurišu Crvenoj zvezdi i naredne sezone se bore za šampionsku titulu i direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Kao i tokom svakog prelaznog roka i u ovom predstojećem, Partizan će akcenat baciti na fudbalere koji su slobodni u izboru nove sredine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dijego Kosta dok je nosio dres Atletika iz Madrida

Veliki je broj takvih fudbalera, ali samo neki od njih bi mogli da donesu crno-belima ono što žele. Jedan od takvih je i bivši napadač Čelsija Dijego Kosta, koji je bez kluba od januara meseca kada je napustio redove Atletiko Mineira.

Naturalizovani Španac ima 33 godine i pred njim je još nekoliko sezona, pre odlaska u fudbalsku penziju. 

Jedini problem bi mogla da bude plata koju bi Kosta tražio od Partizana, dok bi crno-beli mogli da mu ponude još jednu potencijalnu šansu za učešćem u Ligi šampiona.

Potencijalni dolazak Dijega Koste, ili napadača njegovog kalibra u Humsku, sigurno bi značio i odlazak najboljeg strelca Rikarda Gomeša.

Nema šta, čeka nas veoma zanimljivo, a možda i presudno leto za klub iz Humske 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ja ne VIDIM pojacanje

29.05.2022 16:49

BARABE NIJE POJACANJE KAD JEDAN ODE A DRUGI DODJE. OPET NA ISTO. UPRAVO NAMA TREBAJU 5-6 POJACANJA POD USLOVOM DA NAJBOLJI OSTANU. TAD SE PRICA DA SE TIM POJACALI. OVO JE CISTA IGRA. PRODAS JEDNOG DIVEDES DRUGOG. GOSPODO NIJE TI POJACANJE !! MORE NAPOLJE SVI U PI*** MATRINU !

VALJAK

29.05.2022 16:54

UPRAVA PARTIZANA U HAOSU. OLOSI NE ZNAJU DA VODE KLUB ! PRAVI AMATERI PROFITERI I FOTELJASI. A DUP* ZINULO ZA NOVAC ( SADIKOV ) Zasto se cuti na sve ove placke u klubu I van kluba. Pred nos na titulu OTESE !?